Cafeaua de dimineata
Locul unde romanii pot sta la taclale

Scriu articole - advertoriale
     media: 5.00 din 1 vot

Am inceput sa scriu articole acum 5 ani, pot spune ca deja am acumulat suficienta experienta in diverse nise, turism, IT sau moda. Am scris articole in limba romana dar si in limba engleza, am tradus din franceza, italiana si rusa. Am primit comenzi de la un articol pana la maxim 120 de articole pe luna de la un client. Pana acum nuam avut sa zic asa discutii sau reprosuri de la clienti, si cum multi au revenit la mine pentru a le scrie articole, incerc sa cred ca m-am incadrat cu succes in cerintele lor.


Acum scriu articole la nivel profesional, adica pot scrie un articol de 1000 sau 1500 de cuvinte fara probleme in timp record. evident si pretul este altul, daca la inceput scriam cu un dolar sau un euro pentru 100 de cuvinte, acum am ajuns la doi dolari sau doi euro pentru aceiasi cantiate. Exisat si varianta negocierii, in functie de cantitate si nisa, evident ca prefer lucrari serioase, pentru site-uri care au ce oferi cititorilor, insa am scris ocazional inclusiv pentru site-uri de filme sau jocuri online.


Oferta mea este cea prezentata mai sus, rog pe cei intersati sa lase un mesaj pe formularul InfoMedia de aici>>


Va rog sa specificati detaliile pentru articole, numar de cuvinte, numar de articole, termen de executie. Sper sa colaboram in folosul ambelor parti! Cand trimiteti o comanda pentru cei ce scriu articole, va rugam sa specificati si un buget acceptat pentru articole de caliate, unice si livrate la timp. Si foarte important este numarul de articole si frecventa lor! Bafta!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

   
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare